facebook

Чоловік одружився на коханій за кілька годин до смерті від раку

Британець 33-річний Гаррі Смарт одружився зі своєю партнеркою та матір’ю своїх 6 дітей Лорою Смарт за кілька годин до смерті від раку.

Пара планувала одружитися наступного року. Та минулого місяця лікар сповістив сім’ю, що у Гаррі остання стадія раку легень.



“Після того, як йому поставили діагноз, Гаррі сказав, що хоче померти одруженим чоловіком. Ми почали планувати церемонію, бо думали, що в нас є більше часу. Та результати аналізів показали, що його тип раку – невиліковний і надзвичайно агресивний. Йому лишалось жити лише кілька днів”, – розповіла Лора.

Працівники госпіталю погодились допомогти організувати їхнє весілля, щоб втілити мрію чоловіка.

“Ми з матір’ю вийшли придбати обручки. А коли повернулись, то виявилось, що вже все влаштовано. Прикрасили лікарняну палату, зробили невеликий фуршет і покликали священика. Весілля призначили на 19:00”, – каже вона.

Вперше чоловік звернувся до лікарів у липні. Жалівся на сильний біль у грудях і спині. Гаррі почав стрімко худнути та не міг спати. Йому зробили біопсію, викачали всю рідинну з легень. А згодом повідомили про діагноз.

“Він сказав клятву, одягнув обручку та поцілував мене. На весіллі було 25 людей. Нас одночасно вітали та прощалися з ним. Тієї ночі я лежала на лікарняному ліжку разом із ним. Дивились “Форсаж 8″ і заснула. Коли прокинулась за кілька годин, спитала щось у нього, та він промовчав. Він дивився на мене довгим поглядом. Потім побачила, що киснева маска з’їхала набік. Він не дихав”, – говорить Лора.

За словами жінки, вони пробули у шлюбі лише 7 годин, та вони зробили її щасливою.

Читайте також:  З Олегом було затишно і спокійно. З Андрієм серце вискакувало з грyдей

Шукайте деталі в групі Facebook