facebook

“Чарівна!”: Тіна Кароль вразила шанувальників новим ніжним фото

Відома українська співачка Тіна Кароль в черговий раз скористалася своїм мікроблогом, щоб підтвердити звання однієї з найбільш привабливих зірок сучасного шоу-бізу.



Поп-діва опублікувала атмосферний портретний фотознімок, на якому її привабливе обличчя світиться від срібних блискіток. У підписі до ефектного кадру співачка повідомила шанувальникам свого музичного таланту радісну новину про те, що днями відбудеться прем’єра її нової пісні.

Фоловери зірки з радістю відреагували на пост Кароль і в коментарях до знімка не скупилися на похвалу і компліменти.

Нагадаємо, що після того, як з життя пішов чоловік і продюсер артистки Євген Огір, вона самостійно зайнялася продюсуванням своєї творчості. Їй вдалося підкорити український музичний олімп і побудувати кар’єру на ТБ. В даний момент вона в ролі ведучої бере участь в проекті «Танці з зірками» на одному з рейтингових українських телеканалів.

На сьогоднішній день, за життям артистки за допомогою Instagram стежить понад мільйон передплатників. А вона, в свою чергу, регулярно поповнює фотогалерею мікроблога яскравими фото в розкішному вбранні.

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль в ультракороткому міні-вбранні прогулялася по Лос-Анджелесу і вбила шанувальників наповал докладним фотозвітом свого променаду.

https://www.instagram.com/p/B381kKoBY8o/?utm_source=ig_web_copy_link

Читайте також:  Наймогутніший знак Зодіаку. Ви навіть не уявляєте, яка міць прихована всередині нього

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.