facebook

“Багато років піклується про мене”: Тіна Кароль зважилася зізнатися у любові відомому красунчику. Найкращий чоловік!

Відома співачка Тіна Кароль розмістила на своїй сторінці в Інстаграм фотографію з телеведучим і актором Юрієм Горбуновим та зробила відверте зізнання перед усією Україною.



Співачка зізналася, що щаслива за Катю Осадчу, якій дістався такий турботливий і хороший чоловік.

«Ця фотографія уособлює, як ніжно я ставлюся до нього. Ведучий, телепродюсер, неперевершений актор театру і кіно, людина, яка багато років опікується мене і оберігає від стресів в прямому ефірі, завдяки своєму професіоналізму. Не знаю більш дбайливого партнера, ніж ти Юра! Спасибі тобі велике за все!».

Звертаючись до Каті Осадчої, Тіна Кароль відзначила: «Тобі неймовірно пощастило з чоловіком мрії! Милуюся вашою парою і бажаю благополуччя вашому дому! Спасибі за ваше тепло! ».

View this post on Instagram

Эта фотография с @gorbunovyuriy олицетворяет, как нежно я отношусь к нему. Ведущий, телепродюсер, непревзойденный актер театра и кино, человек, который многие годы опекает меня и оберегает от стрессов в прямом эфире, благодаря своему профессионализму. Не знаю более заботливого партнера, чем Юра! Спасибо тебе большое за все! ❤️ @kosadcha, тебе невероятно повезло с мужчиной мечты! Любуюсь вашей парой и желаю благополучию вашему дому! Спасибо за ваше тепло! #тинакароль #tinakarol Ph @rostickdesign by @tanci1plus1 @1plus1_ua

A post shared by Tina Karol (@tina_karol) on

Шанувальники залишилися в захваті.

Нагадаємо, Кароль зізналася, що вона хоче виховати свого сина самостійним, щоб він не боявся приймати важливі рішення, адже його батько був саме таким.

Як повідомляється, співачка для своєї дитини і сувора і любляча мама в той же час, вона чітко знає, чого ніколи не допустить у вихованні сина. За її словами, вона ніколи не била його. Тіна Кароль згадує, як її били в дитинстві в якості виховного процесу і не хоче, щоб її дитя мало такий досвід. Народна артистка України вважає, що бути дитину ременем – це слабкість інтелекту.

Читайте також:  Вона помістила стільниковий телефон в пакет з рисом. Ось що сталося далі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.