facebook

Майдан скасовується: брехню Порошенка показали по всіх телеканалах світу

Цинічну, нахабну, антидержавну брехню Порошенко викрили на міжнародному рівні.

Цинічну брехню олігарха викрили навіть на рівні НАТО!


Порошенко і купка мародерів роздула фейк про «капітуляцію» і в прямому сенсі агітували за війну і військові дії у власній країні!

Мерзотники готували так званий майдан і новий державний переворот, проте їх планам не судилося збутися…

У НАТО офіційно і в повному обсязі підтримали Президента Зеленського і його мирний план по Донбасу.

Про це заявив глава представництва НАТО в Україні Олександр Винников під час свого брифінгу в Сєверодонецьку Луганської області, повідомляє Громадське.

«Ми помітили, що на минулому тижні відбулося узгодження формули Штайнмайера в Тристоронньої контактній групі. Це може привести до повної імплементації Мінських угод », – переконаний глава представництва НАТО.

Таким чином найпотужніший військовий союз світу спростував брудну брехню Порошенко про те, що формула Штайнмайера це план Путін і агентів Кремля. Це брудна брехня спрямована на розкол України.

Буквально вчора сам Штайнмаєр назвав Порошенко цинічним брехуном, який розвалює власну країну

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що Порошенко брехун. Формула, яку пропонував Президент Німеччини не була придумана в Росії, як раніше говорив екс-президент України.

Джерело: BBC з посиланням на коментар Штайнмайера

Пряма мова Штайнмайера: «Була ситуація на переговорах в Парижі чотири роки тому, які проводилися на зустрічі нормандської контактної групи на вищому рівні. Переговори не просувалися, тому що в дійсності проекти, які повинні бути реалізовані після мінських угод, стали відомими… Але кроки, які повинні бути зроблені обома сторонами, були занадто великими. Саме тому формула не містить нічого більше, ніж спробу зробити з великих кроків (запропонованих в угодах. – Ред.), Які учасники конфлікту не хотіли робити, ряд менших кроків, які, незважаючи на їх сутність і наслідки, до сих пір треба узгодити».

Читайте також:  На Франківщині злетів з дороги бус (фото)

Деталі: Відповідаючи на запитання ВВС, якою була роль Росії в створенні цієї формули і є правдивими слова Петра Порошенка, що вона «написана» в Кремлі, президент Німеччини спочатку зазначив: «По-перше, я не розумію ваше запитання».

Але далі він розповів, як виникла «формула».

Пряма мова: «Таким чином аргумент (про російський вплив. – Ред.) Мене дивує, оскільки був присутній один з представників тодішнього президента (Порошенко. – Ред.)». Там не було росіян і Порошенко про це знає. Він погодився на цю формулу але потім всім назад збрехав, всім лідерам партнерам. Він руйнує власну країну своєю неправдою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.