facebook

Пішли з дому і не повернулися: всі подробиці про зникнення трьох хлопчиків у Києві

В Оболонському районі Києва 5 жовтня пропали троє хлопчиків, які пішли з дому погуляти.

Поліція ввечері, 6 жовтня, повідомила, що хлопчиків все ж знайшли. Як повідомляв “Інформатор” з посиланням на прес-службу Розшуку дітей в місті Київ, хлопців звуть Строєв Ібрагім Іміджовіч (2013 року народження), Якубов Іскандар Іміджовіч (2007 року народження), Лівадний Олег Євгенович (2010 року народження).



“Вчора ввечері до оболонських поліцейських звернулася жінка і повідомила, що двоє її синів (6 і 12 років) не повернулися додому. Правоохоронці відразу почали в’ю пошуки. Під час спілкування із їхньою матір‘ю вони встановили, що діти можуть перебувати у товариша, який живе на Троєщині. Аби перевірити цю інформацію, правоохоронці вирушили до імовірного місцяперебування хлопчиків. З‘ясувалося, що вони дійсно були у товариша, утім матір розповіла, що разом із ними зник її 8-річний син”, – йдеться в прес-службі.

Уточнюється, що оперативники відразу спланували заходи щодо пошуку дітей та почали відпрацювання району, а також передали орієнтування всім поліцейським міста.

“Однак патрулювання району вночі не увінчалися успіхом. Уже вранці співробітники Оболонського та Деснянського управлінь поліції разом із оперативниками столичного главку поліції почали перевіряти торгові і торгово-розважальні заклади. В одному із них камери відеонагляду зафіксували втікачів, а згодом двох братиків помітили на вулиці, а їхній товариш сам повернувся додому”, – додали у відомстві.

Дітей передали батькам, з якими співробітники ювенальної поліції провели профілактичні бесіди й склали на них адміністративні протоколи.

Читайте також:  “Сьогодні сотні, а завтра тисячі вийдуть на протeст”: активісти під Верховною Радою почали пaлити шини та димові шашки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.