facebook

Сонячну електростанцію для дому потужністю 20 кВт встановлено в Угринові

Івано-Франківська компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ змонтувала мережеву сонячну електростанцію для дому (потужністю 20 кВт на полікристалічних сонячних панелях Yingli Solar), що працює за «зеленим» тарифом, в Угринові Тисменицького району Івано-Франківської області.



Встановлена сонячна електростанція потужністю 20 кВт призначена для забезпечення приватного домогосподарства електроенергією та продажу її надлишків за «зеленим» тарифом.

Сонячна електростанція потужністю 20 кВт дасть змогу виробити 19 482,00 кВт*год електроенергії протязі року роботи для умов Івано-Франківської області.

При будівництві мережевої сонячної електростанції для дому використано полікристалічні сонячні батареї Yingli Solar YGE280W P – 72 шт., автоматику захисту змінного та постійного струму NOARK Electric та трифазний мережевий сонячний інвертор напруги ACRUX-20K-DM.

Для приватних домогосподарств компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ пропонує сонячні електростанції для дому, встановлення сонячних панелей та оформлення «зеленого» тарифу. Отримати консультацію або купити сонячні панелі за вигідними цінами в Івано-Франківську за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 72, компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ.

Читайте також:  На Городенківщині побудують сонячну електростанцію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.