facebook

В Івано-Франківську сім’ї, в якій двоє діток хворіють на ДЦП, подарували квартиру. ФОТО

Цього тижня сім’я Слезюків отримала нову двокімнатну квартиру за проектом “Житло воїнам АТО” від міської асоціація учасників АТО.



У Романа та Світлани Слезюків п’ятеро прекрасних діточок. Двоє наймолодших — із важкою хворобою ДЦП. У них не просте сімейне життя, але батьки тримаєються з усіх сил заради своїх дітей та щиро вірять у щасливе життя, повідомляє Василь Андріїв у соцмережі.

Світлана каже, що з дитинства мріяла мати власне житло, а з народженням дітей мрія стала необхідністю. Раніше сім’я у складі 7-ми чоловік проживала в кімнаті гуртожитку загальною площею 18 м2. Пізніше вони вимушені були просити про притулок у своєї бабусі у селі. Василь Андріїв, Заступник голови правління міської асоціації АТО, зазначив:

“Ще в травні 2017 ми прийняли відповідальне рішення взяти під своє крило дітей з хворобою ДЦП в питанні забезпечення житлом, і включити їх в програму “Житло воїнам АТО”.

Раніше йшлося, що цього тижня в Івано-Франківську 19 ветеранів війни отримали квартири. Загалом ветеранам вручено ключі від чотирнадцяти двокімнатних та п’яти однокімнатних квартир. Ще одну двокімнатну квартиру подарували сім’ї із двома дітьми з ДЦП.

Упродовж цього року це вже друге вручення учасникам АТО житла від міської Асоціації і тринадцяте протягом двох з половиною років діяльності проекту. Загалом це 172 подаровані квартири.

Читайте також:  Вибила двері й кинулася на допомогу: на Миколаївщині жінка винесла з вогню трьох дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.