facebook

Виповнився 15-річний ювілей “яєчного теракту” на Януковича в Івано-Франківську (відео)

Кругла дата “теракту”: 24 вересня 2004 року “важкий тупий предмет”, більше відомий як яйце, атакував Віктора Януковича в Івано-Франківську.

Влучним кидком у провладного кандидата у Президенти поцілив студент університету імені Стефаника, а нині заступник губернатора Прикарпаття – 17-річний Дмитро Романюк. Потім пояснював – стиковка яйця з тілом Януковича відбулася на знак протесту проти адмінресурсу: студентів вишу змусили прийти на зустріч із зазначеним політиком.

Нагадаємо, після того, як курячий набій влучив у ціль, Янукович знепритомнів. Його прес-служба заявила про замах на політика з використанням “важкого тупого предмета”.



Унаслідок “яєчного теракту” Янукович опинився в реанімації, нібито, у колаптоїдному стані, не виходячи з якого звинуватив у теракті головного опонента на виборах – Віктора Ющенка, пишуть Версії з посиланням на Правду іф.

Ролик, де яйце збиває в колаптоїдний стан 2 метрову фігуру політика поставив крапку на рейтингу Януковича. Вже за 2 місяці – після фальсифікацій на президентських виборах – почалася Помаранчева революція. Янукович програв у третьому турі та втік із країни. Згодом він повернеться. До Революції гідності лишалось 10 років.

Читайте також:  У Франківську патрульна поліція скрутила п’яного чоловіка з пістолетом (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.