facebook

У його успіх не вірив ніхто: зіркова історія косівчанина Богдана Юсипчука. ВІДЕО

Богдан Юсипчук – титулований красунчик і один із найбажаніших чоловіків України.
Актор і ведучий програми «Життя відомих людей» здається абсолютним щасливчиком долі. Але на його шляху до слави було чимало випробувань і перешкод.

Богдан виріс у Косові. Мав абсолютно суперечливі захоплення – займався греко-римською боротьбою та грав на бандурі та фортепіано. Уже тоді хлопець захопився акторством. Але вступити до київського університету на омріяну спеціальність Богдану вдалося лише з третьою спроби – перешкоджав великий конкурс – десятки абітурієнтів на місце та сильний гуцульський акцент.

Але свої перші гроші чоловік заробив не акторством – працювам аніматором.

Виходжу, кричать “Аватар, аватар”, за хвоста дьоргають. Я стою, думаю, що робиться. Але потрібні були гроші, тому хапався за все, – розповідає Богдан.
Врешті Богдана почали запрошувати й у кіно – від епізодичних ролей до дедалі більш упізнаваних. Він виграв конкурс “Містер України 2014”, заробив на квартиру в Києві та зустрічався з дівчино. Але хлопець прагнув більшого.

Його метою став всесвітній конкурс краси серед чоловіків у Перу. Йому довелося відмовитися від усього, що заважало під час підготовки, в тому числі стосунків.

Богдан поїхав на конкурс – і переміг. А свою перемогу присвятив наставниці Саїді, яка найбільше вірила в Богдана та, на жаль, померла на передодні важливої події для хлопця.

Читайте також:  Рахунки по-новому: Скільки українцям доведеться віддавати за "комуналку" (інфографіка)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.