facebook

Настя, пробач мене: чоловік Заворотнюк звернувся до актриси. Нові подробиці про стан актриси (відео)

Перший чоловік Анастасії Заворотнюк Олаф Шварцкопф звернувся до неї з телеекрану

Перший чоловік Анастасії Заворотнюк Олаф Шварцкопф прокоментував хворобу своєї колишньої дружини. Зробив це колись успішний бізнесмен, який зараз живе в Магнітогорську в орендованій квартирі, в ефірі популярного російського шоу “Зірки зійшлися”.

Шварцкопф розповів, що він дуже хоче зустрітися з колишньою дружиною – приголомшливою жінкою, яку, як він зізнався, сильно кохав.

При цьому бізнесмен відзначив, що Заворотнюк “не дуже господарська”



, але у неї є “величезна кількість інших позитивних якостей”. Саме ці якості Олаф не зумів розгледіти в молодій актрисі в свій час. Це і призвело до їхнього розставання. Після розлучення, до речі, вони не підтримували зв’язок з екс-дружиною.

“Настя, пробач мене за те, що не дав того, чого ти хотіла. Як чоловік не дав. Тієї уваги, тих умов”, – заявив Шварцкопф з телеекрану.

Додамо, що 60-річний Шварцкопф був чоловіком Заворотнюк всього лише протягом року на початку 1990-х. Він старший за неї на 18 років. Від Олафа Анастасія завагітніла, але втратила дитину. В одному з інтерв’ю сам підприємець німецького походження сказав, що Заворотнюк нібито зробила аборт. Сам Шварцкопф зараз працює на будівництві.

Разом з тим чоловік і досі не може забути “свою прекрасну Настю” – гарну, яскраву і безтурботну.

Анастасія Заворотнюк продовжує боротися зі страшною хворобою

Анастасія Заворотнюк перебуває в дуже важкому стані. Лікарі клініки у Москві (РФ), де лікується від раку головного мозку зірка серіалу “Моя прекрасна няня”, кажуть, що після чергової операції з’явилася надія на те, що все може обійтися. Однак багато хто говорить, що шансів знову стати на ноги у 48-річної актриси дуже мало.

Читайте також:  У міській дитячій поліклініці Івано-Франківська ось уже кілька місяців немає вакцини БЦЖ (відео)

Так, пацієнтка клініки, де зараз перебуває Заворотнюк, підтвердила, що 13 вересня актрису дійсно госпіталізували з діагнозом глиобластома. Жінка в коментарі росЗМІ розповіла, що на сьогоднішній день Анастасію відключили від апаратів, ліки не дають, а фахівці підтримують лише роботу серця.

“Вона вмирає. Відключили від апаратів. Підтримують штучне дихання, роботу серця”, – сказала жінка в ефірі програми “Зірки зійшлися”.

Що говорять лікарі про хворобу Заворотнюк
Як розповів нейрохірург Олександр Санікідзе, актриса зможе повернутися до повноцінного життя лише в тому випадку, якщо виявиться, що глиобластома знаходиться не в стовбурі головного мозку. В іншому випадку у Заворотнюк можуть віднятися кінцівки.

“Якщо пухлина знаходиться в стовбурі головного мозку, тоді у людини не будуть рухатися рука, нога і так далі”, – розповів Санікідзе в інтерв’ю КП.

Він додав, що якщо пухлина, наприклад, у правій або лівій лобовій долі, то самостійно такі пацієнти ходять на опромінення, на хіміотерапію.

“І живуть повноцінним життям до якогось етапу”, – каже лікар.

Санікідзе також додав, що при глиобластомі людина може прожити від декількох місяців до декількох років. Все залежить від розміру пухлини, її розташування, генетичних можливостей організму тощо.

Пояснення хвороби Заворотнюк від екстрасенса
На переконання ясновидиці та психолога Маріанни Абравітової, хвороба Анастасії Заворотнюк є розплатою за її вчинки.

Наприклад, за словами екстрасенса, свого часу актриса вивела чоловіка з чужої сім’ї. Також Абравітова каже, що зірці багатьох серіалів не варто було зачинати дітей за допомогою ЕКЗ, тому що “вони не від Бога”. Ще ясновидиця запевняє, що деякі вчинки “прекрасної няні” знаходяться “поза категоріями добра”.

Водночас Абравітова каже, що Заворотнюк видужає, бо екстрасенс “не бачить її смерті”.

Читайте також:  Скрябіну можуть дати звання Народного артиста України

“Сподіваюся, в майбутньому вона перегляне свій світогляд”, – сказала Маріанна в коментарі одному російському виданню.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.