facebook

Буковель, скелі Довбуша та Писаний камінь: з’явився дивовижний ролик про Україну, куди увійшли прикарпатські туристичні атракції (відео)

У мережі з’явився неймовірний ролик про Україну.

У мережі опублікували неймовірне відео, зняте в різних куточках України. На ньому показані десятки локацій країни. Користувачі почали активно і з захопленням коментувати ролик.

Його виклав на своєму Youtube-каналі автор Назарій Дорош, передає OBOZREVATEL




«Цим відео я хочу звернутися до всіх, хто здатний бачити прекрасне, хто в пошуках нових відчуттів, незабутніх емоцій, до тих, хто в пошуку чудових і казково красивих місць»
, — написав він.

Також в коментарях він вказав локації, які задіяні в ролику. Ось деякі з них: Писаний камінь, Біла скеля, Мис Меганом, Дакота, Драгобрат, Тарханкут, Скелі Довбуша, Коктебель, Ай-Петрі, Тараканівський форт, Долина Привидів, Генуезька фортеця, Тунель Любові, Балаклава, Буковель, Асканія-Нова, пишуть Версії з посиланням на ВЗ.

Користувачі були в захваті від краєвидів і відео. Станом на 15:40 воно набрало понад 38 тисяч переглядів, 6,6 тисяч лайків і 350 коментарів.

«Завдяки Вам багато людей побачать, як прекрасна Україна. Спасибі», «Боже, це настільки прекрасно, що хочеться плакати. Спасибі тобі, що показуєш всьому світу нашу прекрасну і неймовірну України», «Шалено круте відео, і у 10-годинний версії його буде мало, його хочеться переглядати і переглядати», «Неймовірно круте відео!!! Такою я свою країну ще ніколи не бачив! Ти відкрив мені очі, дуже захоплююче!», «Це найкраще відео, яке я коли-небудь бачила…» — відзначили вони.

Читайте також:  Шустер жорстко пройшовся по Порошенку: “Досить дурня валяти!”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.