facebook

Останній подарунок від Насті Ковальової: Рідні дівчини, яку заживо спалив коханий вшанували її пам’ять порятунком життів

Вчора, 21 серпня, опіковому відділенню запорізької лікарні передали обладнання, придбане за гроші, які небайдужі зібрали для порятунку 22-річної Анастасії Ковальової.



Нагадаємо, 2 липня під час сварки наречений облив дівчину бензином і підпалив. За її життя медики боролися тиждень. На жаль, травми виявилися занадто серйозними і потерпіла померла.

Устаткування, яке закупили для лікарні, – ліжка “Фенікс” (призначені для лежачих хворих, зокрема для тих, у кого великі опіки – 351 646 грн); 3 шприцеві дозатори (60 000 грн); перфоратор шкіри (44 000 грн), і електродерматом (59 000 грн).

“Сьогодні офіційно представили обладнання, що купили на гроші, які Ви жертвували на лікування Настюші Ковальової. Ніхто не стояв осторонь в цьому горі, про це говорила вся Україна. Кожен допомагав, чим міг. В результаті було зібрано суму 500 000 грн. На наступний день після установки однієї з ліжок, вже поклали на одне з них чоловіка, у якого 80% опіків. І він вже одужує. Кожен з Вас причетний до цієї події “, – повідомила волонтерка Злата Некрасова.

Читайте також:  Такої краси ви ще точно не бачили! Співачка Ассоль показала нове фото в довгій оксамитовій сукні з етномотивами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.