facebook

Відомий прикарпатський силач допоміг звести будинок паралімпійському чемпіону

Відомий силач з Прикарпаття Василь Вірастюк взяв участь у грандіозному проекті “Час будувати”.

Сполучені штати, Аргентина, Італія, Філіппіни, Туреччина, Ізраїль, Нідерланди… В 14 країнах створили свій варіант цього масштабного шоу. Його мета – побудувати будинок і дати шанс на нове життя достойним людям. Герої кожного випуску пережили драми, втрати і біль. Вони не зламалися. Але впоратися з бідою самотужки їм не під силу. Архітектори, дизайнери і будівельники об’єднуються з сотнею тисяч небайдужих людей.

У цьому випуску будинок звели для 44-річного Павла із сели Карнауховка Дніпропетровської області. Чоловік втратив ногу у юності, але не здався і продовжив спортивну кар’єру.

Будинок для його багатодітної сім’ї звели за два місяці – зводили за спеціальною технологією та індивідуальному проекту. На допомогу будівельникам прибули сусіди, знайомі, друзі та земляки Павла. А також – богатир Василь Вірастюк та співачка Віра Брежнева.

Василь Вірастюк сам пережил трагедію: втратив першу жінку, яка загинула під час збігу обвалів на горно-лісному курорті. Тому прекрасно розуміє, як важлива підтримка у важку хвилину.



Читайте також:  У Верховному суді скасували протокол ЦВК, яким Вірастюка обрали нардепом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.