facebook

Без черг та нервів: незабаром іванофранківці зможуть записатись на прийом до лікаря через інтернет (фото)

Сьогодні, 17 серпня відбулося офіційне підписання договору між представниками компанії MEDICS та керівниками медичних закладів Івано-Франківська щодо запуску системи MEDICS.

Сервіс “Medics” дозволяє записатися на прийом онлайн, зберігати результати обстеження у електронній картці пацієнта, оцінювати лікаря, залишати відгуки про нього, використовувати електронний рецепт в режимі онлайн, інформує Фіртка.

Це позбавляє потенційних клієнтів від необхідності стояти в чергах та витрачати власний час. Крім того, це дозволить значно зекономити час на сидінні під кабінетами.

Також система може надсилати на мобільний телефон різноманітні нагадування.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, ця подія особдива для міста.

“В медицині треба максимально все обдумати. Ми вивчали досвід різних компаній. На жаль, ми не можемо витратити кошти на дорогі системи, а система Медекс в наших умовах є найкращою. Для нас важливо щоб ми йшли в ногу з часом”,- сказав очільник міста.

Крім того, міський голова зазначив, що особливість цієі системи в тому, що вона буде працювати у всіх медичних закладах міста.



Платформа вже успішно працює в більш ніж 30-и медичних закладах Хмельницького та запроваджується в інших містах України. “Medics” є офіційним партнером МОЗ в процесі запровадження e-health в Україні.

Читайте також:  У ДТП в Івано-Франківську постраждала пасажирка таксі (фотофакт)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.