Вчені назвали найкорисніший продукт в сезон застуд
ВЧЕНІ ВВАЖАЮТЬ, ЩО САЛО ЗМІЦНЮЄ ІМУНІТЕТ.Експерти рекомендують в сезон застуд, який настає з приходом перших холодів і снігу, вживати натуральне свиняче сало.
Фахівці в області здорового харчування вважають, що звичка з’їдати по скибочці сала в сезон застуд сприяє зміцненню імунітету.
“Прискорення обмінних процесів усередині клітин, поліпшення функцій міжклітинних мембран, більш ефективна робота клітинних мітохондрій — лише частина переваг, які можна отримати, з’ївши шматочок сала”, – зазначили вони.
До складу свинячого сала входить арахідонова кислота, яка відноситься до поліненасичених жирних кислот і незамінна для нормальної роботи серця, мозку і нирок. Ця кислота входить до складу тільки свинячого сала і не міститься в рослинних оліях, повідомили вони.
Вчені вважають, що помірне споживання сала до 30 грамів в день може стати хорошою профілактикою багатьох проблем зі здоров’ям.
Шукайте деталі в групі Facebook