facebook

У соцмережах повідомляють про шахрайську благодійність в Івано-Франківську

Користувачка соцмережі Фейсбук на своїй сторінці розмістила запис про те, як організація, яка видає себе за благодійну, ймовірно шахрайським методом збирає кошти з довірливих людей.

12472443_616225281859972_1730340401318669299_n

Справа в тому, що на рецепції одного готелів представники від ПРАВОЗАХИСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СИРІТ «ВІРА В МАЙБУТНЄ» розмістили свою прозору скриньку, та кожного разу коли забирали з неї кошти залишали акт про вилучення. Проте, зі слів дописувачки зрозуміло, що сума зазначена у акті не співпадала з реальною, – інформують Версії



.

УВАГА! ШАХРАЙСТВО!!!
Років три, а то і більше на рецепції готелю стояла скринька для збору коштів від ПРАВОЗАХИСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СИРІТ «ВІРА В МАЙБУТНЄ».
Спочатку на повній довірі, назбирались кошти, приїжджали забирали, залишали акт про вилучення. Скринька прозора, і приблизно можна зрозуміти суму коштів, що всередині. Останнім часом те що здавалось візуально по сумі не співпадало з актом вилучення, раз другий, третій….
Ми, з порушенням, відкрили скриньку, перерахували кошти, і….. і після отриманого нового акту, наші побоювання справдились! Сума розбіжності більше половини вилучення….
Вирішила уточнити в керівника фонду, може працівники- шахраї, отримала відповідь, достойну: «Та Ви і не уявляєте, як рахують ці скриньки інші фонди…..»
Люди, це все комерція!!!!!!, якщо бажаєте допомогти, робіть це адресно, конкретно з рук в руки!!!!“, – інформує Іванна Стефінів.

Джерело: versii.if.ua

 

Читайте також:  Чіпси з жуком: прикарпатець натрапив на дивну знахідку

Шукайте деталі в групі Facebook