facebook

Київстар представив найдешевший тариф 2022 з інтернетом та безлімітними дзвінками

Київстар підвищив вартість своїх тарифів із січня, як і інші мобільні оператори. Тепер найдешевшим тарифов у лінійці мобільного оператора, який вміщує у себе безліміт на дзвінки та інтернет, буде тариф “Смачний”. Його вартість всього 125 гривень на місяць.

Київстар представив найдешевший тариф 2022 з інтернетом та безлімітними дзвінками - today.ua


За цю суму абоненти Київстар отримають 20 ГБ мобільного Інтернету, безлімітні дзвінки на номери в мережі, 300 хвилин на дзвінки на інші номери та за кордон, а також доступ без трафіку до 14 додатків.

Якщо даних послуг буде недостатньо, кожен абонент може скористатися “суперсилами” і підключити додатковий Інтернет-трафік, дзвінки за кордон, SMS, онлайн телебачення “Київстар ТВ”, SIM для планшета або іншого пристрою.

Крім того, Київстар на особливих умовах пропонує придбати абонентам тариф Love, який містить вже близько 20 годин дзвінків на номери інших мобільних операторів і не тарифікується для 56 додатків, включаючи Tekegram, Viber, Facebook та інші популярні соцмережі.

Якщо наявність інтернету у тарифі не принципова, то можна зекономити, підключивши тариф “Дзвінки для батьків” всього за 70 гривень на місяць. Цей тариф надає користувачам 100 Мб мобільного трафіку, безліміт на Київстар, а хвилина спілкування на інші мережі та стаціонарні телефони коштує 0,6 гривень. При підключенні цього тарифу з рахунку абонента Київстар зніметься 75 грн. Далі плата зніматиметься щодня (2,50 грн) рівними частинами впродовж усього місяця.

Читайте також:  У Франківську виконком дав добро СТЕКу підняти тарифи на опалення та гарячу воду (документ)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.