facebook

“ОКЕАН ЕЛЬЗИ” відіграє безкоштовний концерт у Львові

Виступ приурочений до ювілею Львівського університету.



Цього року одному з найкращих закладів вищої освіти України – Львівському національному університету імені Івана Франка – виповнюється 360 років.

За ініціативи Святослава Вакарчука, лідера гурту “Океан Ельзи” та випускника університету, 18 вересня у Львові на площі коло університету відбудеться великий, безкоштовний концерт колективу.

Цього року нашій Alma Mater 360 років. Це дуже поважна дата. Не зробити на таку дату щось особливе було б просто неможливо. І я вирішив подарувати рідному університету те, у що по вуха закохався, будучи його студентом – музику. Поговорив з хлопцями з групи – всі за. Тому щасливо повідомляю: 18 вересня у Львові на спеціальній сцені перед головним корпусом універу відбудеться концерт групи “Океан Ельзи”. Запрошуємо львів’ян та гостей міста. Приходьте! Це буде крутий концерт!” – пообіцяв Вакарчук.

Сама будівля університету стане частиною сцени: на неї буде спроектована спеціальна світлова програма від литовського гуру світлових та концертних інсталяцій Арвідаса Буінаускаса.

Концерт запланований до проведення 18 вересня, субота, 20:00. Львів, площа коло університету. Вхід вільний.

Читайте також:  Повалій розважала російських генералів 9 травня на сцені, обвішаній георгіївськими стрічками (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.