facebook

У Львові помер миротворець і медик Майдану

У Львові пішов із життя лікар Ігор Ільків – заступник генерального директора госпіталю ветеранів війни і репресованих ім. Ю. Липи з питань психологічної реабілітації учасників АТО й ООС.

Трагічною звісткою про смерть медика поділилися у соцмережах його друзі. Попередньою причиною летального випадку називають проблеми у чоловіка із серцем.

“Вічна пам’ять, медичний полковнику. Пам’ять про тебе і твої добрі справи й допомогу людям завжди буде вічною… Спочивай із Богом”, – написав у Facebook львівський депутат Петро Жукровський.

Відомо, що Ігор Ільків сам був учасником бойових дій, полковником медичної служби, миротворцем у Югославії, Іраку, Кувейті й Лівані, а також лікарем Євромайдану.



Крім цього, на сході України чоловік був командиром медичної роти Північного територіального управління Нацгвардії, полковником медслужби першого батальйону оперативного призначення НГУ ім. генерала Кульчицького. Тоді як у мирному житті – також депутатом Львівської обласної ради 7-го скликання.

“Висловлюю скорботу з приводу смерті заступника головного лікаря Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи, депутата Львівської обласної ради VII скликання Ігоря Петровича Ільківа. Щирі співчуття родині та близьким”, – прокоментував у Facebook співголова депутатської групи “За майбутнє” у Верховній Раді, львів’янин Тарас Батенко.

Читайте також:  У справі “замерзлої в лісі” дівчини стався несподіваний поворот: “Вона пішла до незнайомого авто”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.