facebook

“Спокою не буде”: маг Шептицький дав детальний прогноз по війні на наступний тиждень

Шептицький вважає, що цей тиждень буде непростим.



Маг і півфіналіст “Битви екстрасенсів” Роман Шептицький зробив таро-розклад та розповів, на що чекати наступного тижня, с 27 березня по 2 квітня. Він вважає, що будуть доволі важкі дні.

Загальний таро-прогноз на тиждень
Шептицький каже, що цей тиждень буде непростим. Слід готуватися до того, що ворог буде намагатися зашкодити Україні.

“Тому що поки ми їх з України не виженемо, спокою, на жаль, не буде. Тим більше, можуть повторюватися ті події з минулого, які були раніше… Це може бути відновлення тих самих повітряних загроз не лише по критичній інфраструктурі України”, – вважає маг.

За словами Шептицького, наступного тижня окупанти можуть спробувати вдарити по важливих об’єктах. Ворог може поцілити навіть по цивільних об’єктах, тому маг закликає не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Що буде у понеділок 27 березня
Шептицький розповів, що на понеділок випали Аркани Хоробрості та Туз мечів. У цей день, вважає маг, буде непроста та навіть важка енергія. Ворог може спробувати атакувати, проте наші захисники будуть відповідати та давати росіянам відсіч. За словами мага, карти показують, що ми йдемо до перемоги.

На що чекати у вівторок 28 березня
Маг вважає, що у цей день можуть бути цікаві та гарні новини. “Нема диму без вогню”, – наголосив Шептицький. Він бачить позитивну динаміку. За словами мага, у вівторок можуть відкритися гарні можливості, які до цього були закритими.

Таро-прогноз для України на середу 29 березня
Цей день може бути дуже важким. Як зазначив Шептицький, на середу випали доволі складні та непрості карти. Можливі жертви та смерті, вважає він.

Читайте також:  На росії звинувачують Україну в обстрілі колонії в Донецькій області

“Я ще раз кажу, ворог часто плани міняє, тому важко стовідсотково передбачити, що вони там надумують… Аркан Дев’ятка жезлів може говорити про можливий напад. Вся Україна може бути під загрозою, власне, ударів. І цей Аркан говорить, що немає у ворога ані честі, ані совісті”, – розповів маг та закликав українців бути обережними.

На що чекати у четвер 30 березня
Розклад по картах Таро, який зробив Шептицький, вказав на дві “спокійні” карти. І якщо на середу маг давав доволі непростий прогноз, то на четвер він пророчить так зване зцілення від минулих подій.

Що буде у п’ятницю 31 березня
По картах, говорить Шептицький, йде енергія спокою, проте за енергією він бачить знак оклику. “Гострих карт” на п’ятницю не випало, проте маг наголошує на тому, що день може бути нейтральним, але можливо усе. Шептицький також натякає на те, що деякі події можуть настати дуже раптово, вони нас приємно здивують.

На що чекати у суботу 1 квітня
Таролог вважає, що ворог може спробувати навести страх та паніку. Шептицький попереджає про можливі удари та жертви. Втім, карта Шизофренія вказує на те, що ворог також може раптово змінити свої плани. Якщо це збудеться, то субота буде спокійною та радісною.

“Це день 1 квітня, це, як то кажуть, Всесвітній день дурня. І знаючи прихильність ворога до різних дат, вони можуть нас так спробувати “привітати”, – розповів Шептицький.

На що чекати у неділю – таро-прогноз на 2 квітня
Таролог розповів, що у цей день буде пасивне очікування. Нічого поганого у неділю не буде, вважає Шептицький. За словами мага, наші захисники чекають на допомогу та готуються до атаки.

Читайте також:  Олігарху кінець! Термінова “спецоперація”: Злити не вийшло – Зеленський розлючений

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.