facebook

“Буде емоційне напруження”: астролог попередив про початок найсильнішого протистояння для України на кінець березня

Астрологічний прогноз на тиждень для України з 20 по 26 березня. Що чекає українців і якою буде війна.



Війна в Україні на цьому тижні буде розвиватися швидко. Всі таємниці можуть спливти назовні, каже астролог Олексій Кириченко.

“Це дуже важливий тиждень з астрологічної точки зору, тому що багато планет змінюють свої позиції. Сонце входить в знак зодіаку Овен з 21 березня, це починається початок радикально нових справ. 30 діб Сонце буде в Овні, на війні буде розвиватися щось нове”, – сказав астролог, передає Главред.

Астролог зазначає, що Овен – це дуже зрозумілий знак зодіаку, тому буде прояснюватися все.

“Меркурій вже увійшов в Овен. А ось емоційне напруження буде через 2 тижні, коли буде повний місяць в Терезах. 23 березня Плутон перейде у Водолій, це означає глобальні процеси. Швидше за все штовхачем цих подій буде візит лідера Китаю до Путіна”, – говорить Кириченко.

26 березня Марс переходить з близнюків в Рак, Рак означає – ховатися назад.

“Планета війни (Марс), що увійшла в Рак означає, що армія Путіна може відступати назад. У війні можуть бути нові сюжети. Стиль війни зміниться, скоріше за все від Бахмута увага відійде на інші ділянки фронту”, – говорить астролог.

За його прогнозом у вівторок-середу 21-23 березня хороший період для початку нових справ, а в четвер, 24 березня, місяць виходить на квадратуру з Плутоном, “це означає більше смертей”.

Читайте також:  В Україну йдуть грози і пекельна спека: де погода буде найнебезпечніша

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.