facebook

“Буде багато стрaждaнь”: Астролог закликав українців терміново виїхати з великих міст

Дмитро Уранус налякав прогнозом на початок 2023 року.



Астролог Дмитро Уранус заявив, що Росія поки не зупиниться на досягнутому. Вона продовжить бомбити Україну, тому жителям нашої країни потрібно терміново виїхати з великих міст.

За словами експерта, дата близько 1 січня 2023 року дуже символічна. Плюс-мінус місяць від цієї дати – це буде період максимального страждання людей в Україні.

“Рекомендую зробити запаси їжі і води. Якщо є можливість покинути великі міста, виїхати в ЄС, або в село, в приватний будинок, де є вода і тепло – не тягніть. Зима для людей в Україні буде дуже важкою”, – написав Уранус на своїй сторінці в Facebook.

Він додав, що 8 грудня відбудеться протистояння Марса. У грудні планета бога війни максимально зближується з Землею. Чим ближче Марс, тим сильніше енергія бога війни проникає в уми людей.

“Зараз Марс втягує на свою орбіту все більше і більше людей, збираючи свої криваві жертви. Мобілізація в Росії продовжиться в грудні і січні, і число загиблих значно зросте. І саме в день протистояння Марса відбудеться повня, і Місяць своїм диском покриє Марс. Таке явище буває вкрай рідко. Що це означає? Однозначно Марс втягне в цю війну ще більше людей. На фронті може бути посилення боїв. Земля до того моменту промерзне і можна буде проводити наступи”, – підсумував експерт.

Читайте також:  Направили до психлікарні: маленький хлопчик спалив всю сім’ю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.