facebook

Астролог назвала дати масштабних військових дій в Україні

Астролог Ольга Медвецька склала прогноз в період з 8 по 14 серпня і передбачила масштабні бойові дії.



“Головні дійові особи, яких я б виділила в якості винуватців всіх нинішніх проблем і палиць в колесах – це Марс з Сатурном. Марс дає імпульс до дії. До того ж він ще не відійшов далеко від Урану і знаходиться під його впливом – хочеться діяти непередбачувано і різко, боротися за незалежність і розв’язувати масштабні військові дії (якщо говорити про державні справи). Тому ризик ескалації ще досить високий (це може бути як наступ ворога, так і контрнаступ або негативний розвиток подій на АЕС). Якщо мова йде про будь-які військові дії, то вони, швидше за все, будуть не тривіальними – з незвичайними стратегіями”, – написала астролог на своїй сторінці в Instagram.

Вона додала, що той же Сатурн, з яким Марс зараз “посварився”, заважає, влаштовує перешкоди. Тому для того, щоб вийшло реалізувати задумане, потрібно дуже постаратися, в руки нічого саме плисти не буде – а ось хто бореться, той же і поборе і зробить те, до чого йде.

“На військовій арені теж будуть перешкоди у веденні намічених дій, на жаль. Немов ось-ось, а ні, ще не виходить, відкладається”, – уточнила експерт.

Читайте також:  Випаде перший сніг та вдарять заморозки: прогноз погоди від синоптика на вихідні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.