facebook

Кінець війни: Зеленський розповів, куди поїде після перемоги над Путіним

Український президент заявив, що із задоволенням відвідає ці місця. Зараз він це зробити не може



Як тільки в Україні настане мир і з нашої землі будуть вигнані російські нелюді, український президент Володимир Зеленський планує відвідати польські міста.

Як повідомляє УП, про це глава Української держави заявив на спільному брифінгу з польським колегою Анджеєм Дудою, який відвідав Київ.

“Я, на жаль, не маю можливості сьогодні через війну поїхати в деякі міста, які або існували як гуманітарні хаби, або хаби для постачання зброєю, або прекрасні міста, які прийняли наших людей, особливо жінок, дітей. У мене сьогодні немає можливості поїхати і просто подякувати цим людям і ці міста. Але я впевнений, що після того, як ми переможемо, це будуть одні з перших міст, в які я із задоволенням приїду”, – заявив Зеленський.

Український президент також висловив надію на те, що польські друзі допоможуть Україні у відновленні міст та іншої інфраструктури після того, як закінчиться війна.

“Щоб побудувати Україну з нашими людьми, з новою якістю інфраструктури, нам потрібне об’єднання країн ЄС, Сполучених Штатів, всіх наших друзів. Також ми бачимо Польщу серед лідерів країн, які будуть у програмі відновлення України”, – сказав він.

Читайте також:  Прикарпаття продовжує втрачати хоробрих воїнів: на фронті загинули Олександр Ганнох та Василь Ткачівський

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.