facebook

“Кричала, що вона лише банкомат”: на Тернопільщині чоловік вбив дружину-заробітчанку

В селі Іванків Борщівського району Тернопільської області чоловік вбив дружину-заробітчанку, яка захотіла від нього піти. Через це його засудили до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляють “Тернопільські події” з посиланням на рішення Борщівського районного суду.

Відомо, що між дружиною та чоловіком стався конфлікт. Тоді він взяв з печі ніж та почав її шматувати.

Вбив, бо не хотів відпускати


Обвинуваченийпід час судового розгляду вину у вчиненому визнав повністю і дав показання, що разом із своєю дружиною проживали в с.Іванків. Відносини в них були нормальні, хоча в дружини був важкий характер, але він її любив і намагався уникати конфліктів. Протягом останніх трьох років дружина приблизно п`ять разів їздила до Польщі на заробітки. Коли вона вперше приїхала з Польщі, то дуже змінилася, не підпускала його до себе. В 2019 році вона пішла від нього до іншого чоловіка, а влітку 2020 року він її забрав додому.

Після цього дружина з сином поїхала до Польщі, а коли приїхала, то знову почалися сварки. Він приїхав з роботи додому біля 12 год. На кухні застав дружину, яка була дуже зла, кричала, що вона тут нікому не потрібна, що вона йде від нього. Він зрозумів, що дружина дійсно збирається йти і хотів її впросити, щоб вона нікуди не їхала. Дружина казала, що має куди піти, піде туди, де її добре. Він хотів, щоб дружина нікуди не їздила, не йшла з дому. Сварка між ними продовжилася у вітальні, де він намагався забрати паспорт дружини.

Потім вони перейшли до спальні, де розбудили сина, який встав і пішов з кімнати. Він вийшов за сином, пішов на кухню, звідки чув, як дружина з спальні кричить, що їй тут нічого не потрібно, вона лише банкомат. Тоді він на кухні взяв ніж, з яким зайшов у спальню, хотів налякати дружину, яка сиділа на ліжку, сказав, що зараз запхає ніж їй у ногу і вона нікуди не піде, а дружина почала кричати до нього, що він слабак. У цей час він наніс їй удар ножем у плече. Дружина нагнулася назад і коли він хотів нанести їй ще один удар ножем, вона махнула рукою і удар прийшовся в обличчя. Дружина кричала, з обличчя почала текти кров. Тоді він вирішив, що за те, що він зробив, йому не жити і ножем порізав собі шию. В цей час дружина перейшла з ліжка у вітальню на диван, трималася за обличчя. Він вибіг з будинку, на запитання сина відповів, що це він зробив і сказав, щоб той викликав швидку, а сам пішов на сільський цвинтар, де його затримали працівника поліції. У вчиненому розкаюється.

Читайте також:  В Італії вбита українка своїм співмешканцем, помирає після 15 днів агонії

Знущався та дорівкав, що дружина нічого не робить

Так, потерпілий в судовому засіданні пояснив, що є сином обвинуваченого та покійної, з якими разом проживав у с.Іванків. З ними в одному господарстві в приміщенні літньої кухні також проживає його рідна сестра з чоловіком та їхнім сином. Вдома ближче до обіду він пробудився та почув, що в його кімнаті мама кричала до батька, що хоче вступитися з дому, бо він їй не дає жити, а батько у відповідь казав, що любить її та не відпустить. Батько кричав, що не буде і не хоче так жити. Коли він виходив із своєї кімнати, то суперечка між батьками продовжилась у вітальні. Після цього він пішов до будинку, в якому живе його сестра, де був близько семи хвилин. Коли вийшов звідти, побачив батька, який вибіг з будинку і в якого була кров на шиї і на руках. Батько почав тікати на город, а він зайшов до будинку, де побачив маму на дивані у вітальні в крові.

Вона на той момент ще дихала. Після цього він вибіг та наздогнав батька, який був біля хвіртки, що веде на город, і той на його запитання про маму сказав йому, що це він зробив. Тоді він побіг до сестри і до будинку вже не заходив. Чоловік сестри викликав швидку. Мама час від часу їздила на заробітки до Польщі. Між батьками виникали суперечки, бо батько наголошував, що мама нічого не зробила для господарства. В минулому році батько вигнав маму з дому і вона спочатку жила у своєї подруги, а потім у свого співробітника, який їй допоміг. Проте, батько сказав, якщо вона не повернеться додому, він вижене сестру і мама тоді повернулася. Просить батька суворо покарати.

Читайте також:  Убили Бориса Нємцова. Біографія науковця, який став яскравим політиком

Сестра та її чоловік у судді підтвердили свідчення сина покійної.

Суд визнав чоловіка винним та засудив його до 8 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.